Affiliate links

Afilliate links?

Je hebt het misschien al vaker voorbij zien komen op andere websites; affiliate links, of affiliate martketing. Dat iets niets anders dan een linkje, naar het product of de dienst waar een blogartikel over gaat. Natuurlijk kun je ook zelf op de betreffende website komen, maar door iets via link X of Y te bestellen, kan de blogger in kwestie (in dit geval dus ik!) er een klein bedrag op verdienen.

Affiliate links is dus géén gesponsord bericht. Ik word niet betaalt door het bedrijf om het artikel te plaatsen, en ik plaats een affiliate link ook alleen als het ook echt een toegevoegde waarde heeft. Daarnaast zal ik dit altijd netjes onderaan het artikel vermelden wanneer er gebruik wordt gemaakt van affiliate links in de tekst.

Ik gooi ook echt niet m’n hele artikel ineens vol met affiliate links, ik wil mij beperken tot 1 link per artikel en daarnaast ook echt niet iedere dag een affiliate link plaatsen. Ik houd zelf ook niet van verkooppraatjes, en dat ga ik jullie dus ook niet aandoen, geen nood!

Als laatste; rijk word ik er absoluut niet van. Sterker nog, de teller voor wat betreft affiliate links staat nu qua verdiensten helemaal op nul. Wanneer je wilt weten wat ik heb verdiend aan de affiliate links kun je me altijd een berichtje sturen, dan zal ik daar 100% open en eerlijkheid in bieden. Ik doe dat niet om m’n verantwoording aan de bezoeker af te leggen, maar omdat ik er geen groots geheim van hoef te maken.