Disclaimer

Om het voor iedereen eerlijk, helder en transparant te houden is het handig om dit even te lezen; zo weet je waar je aan toe bent als lezer 🙂 

Eigen artikelen, eigen tekst

Alles op Kaboutermama.nl wordt door mijzelf geschreven en hier rust een auteursrecht op. Mocht je een (stuk) van een artikel willen gebruiken, neem dan even contact op per mail. Ik zal je echt geen nee verkopen, maar ik stel het wel op prijs als ik wéét waar mijn artikelen gebruikt worden, net als ieder ander.
Uiteraard doe ik mijn best om zoveel mogelijk eigen beeldmateriaal te gebruiken, of beeldmateriaal te gebruiken uit beeldbanken waar gebruik van toegestaan is. Mocht je beeldmateriaal tegen komen wat níet gebruikt mag worden, maak dit dan graag kenbaar per mail, zodat ik het beeldmateriaal kan vervangen, danwel verwijderen.

Reviews en advertenties; het verschil

Op Kaboutermama.nl zul je ook met enige regelmaat reviews/advertenties vinden. Een advertentie is niets minder dan een gesponsorde review. Dat betekent dat ik de review in opdracht schrijf van een bedrijf. Echter kan en mag je van mij nog steeds een volledig eerlijk beeld verwachten; ik ben niet ‘for sale’. Als een artikel me niet aan staat op het moment dat het me aangeboden wordt (lees: als het tegen mijn ethiek in gaat bijvoorbeeld) zal ik een dergelijke opdracht niet aannemen. Ik vind het belangrijk om achter de merken, producten en bedrijven te kunnen staan wanneer ik erover schrijf. Daarnaast kan je altijd een oprechte mening verwachten over het product als bedrijf. Zoals ik al benoemde; ik ben niet ‘te koop’ met een paar producten voor positieve woorden.

Een advertentie is altijd te herkennen aan de tag/categorie ‘Sponsored’. Daarnaast zal ik altijd onderaan het artikel vermelden dat het om een advertentie gaat en daarmee ook verwijzen naar deze disclaimer.

Ik kan echter ook reviews uit eigen beweging schrijven. Dit zijn dan producten of diensten die ik zélf heb gekocht en daarover graag mijn bevindingen met anderen wil delen. Mocht je als bedrijf of dienst iets in een review zien staan waar je het niet mee eens bent of graag wilt toelichten, stuur ook dan een mailtje naar me. Dan kunnen we daar samen uitkomen en wellicht rectificeren. Dit kan bijvoorbeeld wanneer ik een product of dienst niet op de juiste wijze gebruik, waardoor de functie anders uitpakt. Dit kan natuurlijk invloed hebben op mijn visie en review van het product/dienst!

Deze bedrijven gingen je al voor!

Ik vind het het állerleukst om met startende ondernemers samen te werken, maar het is natuurlijk geen vereiste. Zo heb ik al een mooie review mogen schrijven voor Zwitsal, maar ook voor Bitches & Bubbles en Lilydoo. Ik wil me niet beperken door enkel en alleen baby en/of peuter artikelen; er bestaat ook nog een wereld buiten de kinderen om en daardoor vind ik het ook écht leuk om totaal niet kind-gerelateerde producten of diensten uit te lichten. Je vindt hier een volledig overzicht van de geschreven advertenties.

Wil je jouw product of dienst ook graag uitgelicht zien? Mail me dan even op rachelle[at]kaboutermama.nl zodat we samen kunnen kijken naar de invulling. Alles gaat in overleg en samenspraak hier!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.