Een mamaswap! Wat kocht ik voor mijn Swapmaatje?

 Een mamaswap; daar wissel je niet van moeder!

De eerste keer dat ik hier vertelde thuis over een Mamaswap werden de eerste flauwe grappen al gemaakt; ruil je dan van baby? Of ruilen de mannen van vrouw en wordt het op die manier een Mama-swap? Ha-ha, erg grappig 😉 Een mamaswap is een soort “secret santa”, maar dan hoeft er geen specifieke aanleiding te zijn. Ik doe mee via een besloten groep op Facebook, waar iedere keer leuke thema’s worden gevonden voor een leuke en creatieve mamaswap! Omdat de Swap pakketten inmiddels zijn uitgedeeld én uitgepakt, kan ik dus gerust een paar enorm leuke hebbedingen laten zien die ik kocht voor het pakket!

Het thema was Pasen…

Het thema was dus  Pasen. Pasen dus, wat logisch is gezien de tijd van het jaar. Helaas besloot mijn brein tijdens het shoppen dát even te vergeten en heb ik gelukkkig het pakket wel voorzien van paasdecoratie, maar de kado’s die echt met pasen te maken hadden was ik dan weer even vergeten… Dat gebeurde me overigens ook al eerder bij zo’n swap, dus hoewel ik het swappen echt heel leuk vind, ben ik er niet bepaald voor gemaakt. Als in; mijn zwangerschapsdementie lijkt soms wat later in te kicken. De mama die ik als lootje had was enorm creatief, en dat was voor mij direct weer een uitdaging. Wat ga ik daar nou voor kopen? Zelf iets maken ging me te ver; ik ben zo creatief als een kwijlende baby en dat leek me dus géén strak plan.

Dan maar naar de DIY hoek!

Gelukkig heeft onze Action een best leuk en groot gangpad met allemaal knutselspul. Voor volwassenen wel te verstaan hè 😉 Ik wist niet eens dat we zoveel hadden, en om eerlijk te zijn werd ik er zelf ook gewoon bijna “creabea” van. Let wel, bijna; niet helemaal. Mijn woonkamer is zo’n beetje ontploft, dus het knutselen moet echt even wachten.

Ja, ik werd er eigenlijk wel heel erg vrolijk van! Zelf heb ik totaal niets met lightboxen (dacht ik) maar met zo’n “Make your own Lightbox” wordt het wel heel erg leuk natuurlijk. Ik denk dat de DIY Kaartenhouder het ook heel erg leuk doet in babykamers en kinderkamers!

Voor de peuter des huizes

Ook voor haar zoontje heb ik natuurlijk nog wat gekocht. Haar zoontje bleek gek op Dino’s te zijn, en bij de Hema liep ik tegen een ontzettend leuke dino-spaarpot aan. Natuurlijk moet iedereen helemaal zelf weten hoe diegene spaart voor zijn/haar kinderen, maar onze knul heeft ook een ‘echte’ spaarpot en vindt het prachtig als hij dan zelf een paar muntjes erin mag doen. En zeg nou zelf, zo’n spaarpot is natuurlijk wel héél erg tof.

Omdat de mama zo creatief was, dacht ik; dat heeft de kleine jongen vast ook wel! Bij de Action liep ik nog tegen een bouwpakket aan om je eigen taxi te maken. Met stickers, verf, en ook echt een bouwpakket; zélf in elkaar zetten dus! Ik wilde niet het standaard tekensetje geven of een paar dino-poppen, maar dit vond ik zelf in ieder geval een leuke toevoeging.

Maar eh, het was dus een páásswap…

Wat ik dus al zei; het was een Paasswap en ik ben daar dus niet zo goed in. Gelukkig heb ik voldoende versiermateriaal gekocht om het pakket op te fleuren en er een heel vrolijk Paasgeheel van te maken, voorzien van paasbokkepootjes natuurlijk. Gelukkig had ik ook een pak voor mezelf mee, want ze zijn zo gruwelijk lekker!

Nu zijn alleen de paasdagen voorbij en ga ik dus morgen maar eens kijken of ze niet nog paasbokkepootjes in de aanbieding hebben bij de Hema; nu ik erover schrijf heb ik er best behoorlijk trek in zeg maar…

En nog wat voor mezelf…

Al met al was ik eigenlijk best wel verbaasd dat de Action en de Hema nog zulke leuke en originele dingen hadden! Voor mezelf kocht ik namelijk ook nog twee grote “boeken” met allerlei verschillende prints, zodat de achtergrond op de foto’s ook nog een beetje gezellig is. Ik gebruikte ze bij de foto’s voor deze shoplog, maar ook voor de foto’s van de Rimmel Foundation review. Ik vind ze wel nog een beetje druk, dus misschien dat ik ze nog wat ga proberen aan te passen om ze iets rustiger te maken.

Ook kocht ik nog stoepkrijt (voor de Mamaswap, maar ook voor onze eigen knul!) en bij de Hema een té leuk clipboard!

To Do

Ik werd er zo vrolijk van, dat ik er geeneens over na had gedacht om hem ook even uit te pakken voor de foto. Voor mij is het echt perfect. Ik wil juist zoveel mogelijk de dag “opdelen”, en dit clipboard is daar dus echt super voor. Way to go Hema!

Hebben jullie nog absolute kooptips (of shopflops) voor me? Ieder excuus om even naar de winkels te gaan grijp ik aan, oeps.

 Laat je een reactie achter?

%d bloggers liken dit: