De Liebster award

Ik kreeg deze maand van Essma (van Little Origin) een nominatie voor een Liebster Award! Superlief natuurlijk. Ik was er helemaal niet bekend mee, maar ik vind het wel een ontzettend leuke manier van iemand een mooi virtueel bloemetje geven of een virtuele prijs. Als je je bedenkt dat Kaboutermama effectief net 8 maanden bestaat, vind ik dat een hele eer! Bij een Liebster award horen ook een aantal vragen, en natuurlijk mag ik op mijn beurt ook weer mensen nomineren! Lees je mee? 🙂 

Lieve Essma…

Ik vind het enorm lief dat je mij hiervoor hebt genomineerd. Niet alleen omdat ik je steun en je support zo enorm waardeer, maar ook omdat je ook nog eens een superlief en gezellig mens bent, en ik enorm veel bewondering voor je heb; hop, je spullen gepakt, naar Frankfurt met je gezin en je dealt er gewoon mee. Als je bedenkt dat je ook nog de zorg voor je kinderen hebt én daarnaast nog de tijd hebt om je blog zo actief bij te houden… Petje af! Daarnaast schrijf je geen onzin artikelen, maar echt gewoon nuttige en waarheidsgetrouwe artikelen en ik vind het dan ook echt heel fijn dat mijn blogs óók bij jou aansluiten en dat je ze iedere keer weer leest. Dat betekent echt heel veel voor me!
Een hele dikke knuffel en een virtueel bloemetje dus voor jou. Als ik je weer voor de Liebster award terug kon nomineren had ik het gedaan natuurlijk! Ik hoop nog heel lang je blogs op Little Origin te mogen lezen!

Liebster?

Een Liebster Award is een virtuele award voor en door bloggers. Een leuke manier om elkaar in het zonnetje te zetten en daarnaast ook om meer bloggers te leren kennen! Liebster is een Duits woord, maar de Liebster Award wordt wereldwijd uitgereikt.

Liebster3-500x500

Spelregels

Ook aan deze award zijn spelregels verbonden en die zijn als volgt:

  • Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog
  • Zet een foto van de award op je blog
  • Beschrijf jouw favoriete blog
  • Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
  • Nomineer jouw favoriete blogs
  • Kopieer deze regels in je eigen blogpost
  • Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost

Vragen & Antwoorden

Essma heeft dus een aantal leuke vragen opgesteld voor haar genomineerden, en dat was best even pittig!

Wat doe je het liefst als je even ‘me time’ hebt?

Als ik wat ‘me time’ heb, ga ik het allerliefst netflixen (of videoland) kijken, en chocoladekoekjes eten. Heel erg, maar dát is echt gewoon helemaal 100% ik, oeps. Maar ik moet zeggen dat ik het ook wel steeds fijner vind om lekker te bewegen; een goede wandeling maken vind ik heerlijk en doe ik nu steeds vaker!
Waar zou je nog op vakantie heen willen?

Lastig… Ik durf namelijk niet te vliegen én ik heb zelf geen rijbewijs, dus er valt nogal wat af zeg maar 😉 Maar we zijn een paar jaar geleden wel een paar dagen naar Zwitserland geweest en dat zou ik graag nog een keer over willen doen! De Zürich Zoo is echt prachtig en ik heb daar nog lang niet alles gezien!
Zou jij in het buitenland kunnen wonen? Zo ja waar?

Het lijkt me heel mooi, maar ik denk niet dat ik zou kunnen wennen aan wonen in het buitenland. Duitsland lijkt me heel leuk om te wonen, maar dan wel dicht genoeg bij de grens zodat ik nog wel Nederlands kan praten, want uhm, m’n Duits is niet echt om over naar huis te schrijven zeg maar…
Op welk artikel ben je het meest trots?

Als ik naar m’n gevoel kijk; het artikel over de relatie met m’n ouders. Ik vond het heel moeilijk om dat netjes te verwoorden zonder een moddergevecht te starten, en ook om er geen heel boekwerk van te maken, maar dat is uiteindelijk toch gelukt in mijn ogen om het netjes te verwoorden. Ik vond het wel belangrijk om hier een artikel over te schrijven, omdat ik niet wil dat er indianenverhalen rond gaan én omdat het soms goed is om iets meer van mij als persoon te laten zien in een blog, hoe moeilijk ik dat ook vind af en toe!
In wie zijn of haar schoenen zou jij een dag willen staan?

Dat is écht een hele lastige. Sterker nog, ik denk niet dat ik hem kan beantwoorden. Ik ben eigenlijk best content met hoe ik nu in het leven sta en hoe het nu is, en heb niet echt meer de behoefte om eens te ervaren hoe het bij een ander is. Mag dat ook als antwoord? 😉

Mijn genomineerden?

Er zijn zó veel bloggers en ik lees er een hoop met veel plezier. Vooral omdat iedereen weer een andere insteek heeft en een andere reden heeft om te bloggen.

ChristaSchrijft
Ladybos
Blogkind
Jeanetblogt
Beautyandlifebycecilia

En wat ik ze zou vragen…

Heb je wel eens een artikel geschreven wat je liever niet online had geplaatst of waar je spijt van hebt?
Hoe zie je je leven voor je over 10 jaar?
Wat vind je het leukste aan het bloggen?
Wat is jouw guilty pleasure?
Als je alles zou kunnen doen, ongeacht de kosten of beperkingen; wat zou je dan het liefst doen?

Ik wens iedereen nog heel veel plezier en ik hoop dat iedereen nog veel plezier beleeft aan het lezen, en ook het schrijven van blogs. En Essma, het lijkt me superleuk om elkaar een keer te zien! Dat lijkt me een leuk doel 😉 Laat je een reactie achter?

1 thought on “De Liebster award”

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening!

%d bloggers liken dit: