Disclaimer

Ik hou van eerlijk en oprecht; in al mijn artikelen.

Eigen artikelen, eigen tekst

Alles op Kaboutermama.nl wordt door mijzelf geschreven en hier rust een auteursrecht op. Mocht je een (stuk) van een artikel willen gebruiken, neem dan even contact op per mail. Ik zal je echt niet zomaar nee verkopen, maar ik stel het wel op prijs als ik wéét waar mijn artikelen gebruikt worden, net als ieder ander.
Uiteraard doe ik mijn best om zoveel mogelijk eigen beeldmateriaal te gebruiken, of beeldmateriaal te gebruiken uit beeldbanken waar gebruik van toegestaan is. Ik maak daarbij voornamelijk gebruik van Unsplash, of beeldmateriaal wat door sponsoren/fabrikanten/leveranciers beschikbaar wordt gesteld. Mocht je beeldmateriaal tegen komen wat níet gebruikt mag worden, maak dit dan graag kenbaar per mail, zodat ik het beeldmateriaal kan vervangen, danwel verwijderen. Daarnaast probeer ik dus zoveel mogelijk eigen foto’s ook te maken voor zover dit kan en haalbaar is.

Reviews- sponsored of uit eigen beweging?

Uiteraard schrijf ik ook af en aan wat reviews. Ik heb gemerkt dat ik het zelf enorm prettig vond om eerst ergens anders te lezen of dat superdure stoeltje met muziekje erin zijn geld wel waard was. Het is absoluut fijn om dan eerst een aantal reviews of ervaringen te lezen met een bepaald artikel of bepaalde dienst. Wanneer een artikel geschreven is in ruil voor een vergoeding of product, zal ik dit altijd vermelden in het geschreven artikel. Wel kan en mag je natuurlijk ten alle tijden mijn ongezouten mening verwachten. Een positief artikel is níet te koop.

Affiliate links

In mijn artikelen maak ik af en toe gebruik van affiliate links. Dat betekent dat wanneer je via die link iets aanschaft, ik een heel klein bedrag ontvang. Dit verandert niets aan de verkoopprijs, ook niets aan mijn mening overigens over het betreffende product 🙂

Eerdere samenwerkingen

Ik heb al een aantal mooie samenwerkingen aan mogen gaan, van baby-gerelateerde producten, maar ook producten die níet alleen maar voor baby’s en/of jonge ouders zijn. Want laten we eerlijk wezen; er is méér dan alleen het ouderschap. Enkele voorbeelden van samenwerkingen zijn Zwitsal, Woutlander en Imiza.

Een samenwerking aangaan of meer informatie opvragen?

Wil je informeren naar de mogelijkheden met betrekking tot een samenwerking, of meer informatie over hoe ik dit aan zou pakken voor jouw bedrijf of voor jouw producten? Stuur me dan gerust een mailtje.