Ik ga niet slapen, ik ben niet moe.

Ik ga slapen, ik ben moe.
Sluit mijn beide oogjes toe.
Papa en mama houden deze nacht
over ons lieve kleine mannetje de wacht.

Yeah. Right.
Ik ga slapen, ik ben moe?
Ik ga niet slapen ook al ben ik doodop.

Sluit mijn beide oogjes toe?
Ik doe één oog open, draai als een debiel door m’n bed heen en slaap eigenlijk als een pipi langkous in bed.

Papa en mama houden deze nacht over ons lieve kleine mannetje de wacht?
Als eerste; lang leve de babyfoon. Ten tweede; als de wacht houden betekend; 5x eruit op een slechte nacht… Tijd voor een wachtswissel..

Natuurlijk gaat het niet altijd zo. Neem vandaag. Goed, hij was om half 7 klaarwakker. Ik nog niet. Klein detail. Bijkomend voordeel; om 9 uur was meneer in slaap gevallen in z’n stoel en kon ik hem zo naar bed hijsen. Ik zag ‘m om half 11 weer een keer; dikke prima!

Vanmiddag was een ander verhaal. Slapen? Hoeft niet.. Spelen tot je erbij neervalt. Ik dan hè, even voor de duidelijkheid. Kind is een ander verhaal. Maar het resultaat mag er wezen; om 8 uur ‘s avonds een slapend kind zonder morren. Duimen draaien op een goede nacht, als alle tandjes binnen boord blijven, de monsters verstopt blijven, nachtmerries uitblijven en héél misschien zouden we dan ook morgen kunnen uitslapen. Je weet wel, tot 7 uur ofzo.Laat je een reactie achter?

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: