Jouwbox; zijn de faves van Ralph ook mijn faves?

Jouwbox; door Ralph Moorman geselecteerde producten.

Ik kan me goed voorstellen dat Ralph Moorman niet voor iedereen bekend is.  Na een rondje googlen kwam ik erachter dat hij voedingsdeskundige is en ook grondlegger is van een hormoonfactorprogramma.

Zijn doel is om een ieder weer in balans te krijgen met zijn lijf. Dat betekent dus meer bewegen, en meer bewust zijn van wat je eet. Dat doe je niet alleen door gezonde producten te gebruiken voor je lijf, maar ook door van binnenuit lief te zijn voor je lijf. Daarom heeft Ralph Moorman ook “KOOC” opgezet. Je kunt online je maaltijden bestellen, die helemaal biologisch en op en top gezond zijn. Deze worden dan aan huis bezorgd én zijn ook in te vriezen trouwens. Afijn, in de box zit een mooie flyer met 25% korting én iedereen die Jouwbox vóór 15 mei (nog heel even dus!) bestelt maakt automatisch kans op een mooi KOOC pakket.

Mijn JouwBox; wat is het, wat zit erin en wat kost het?

Even héél kort samengevat; er zitten 12 (volledige) producten in, met een totale waarde van 125 euro. Deze zijn via deze box eenmalig te koop voor 39 euro. In de box zit daarnaast ook een mooi informatieboekje over de producten zelf.

Wat er allemaal in zit is het volgende; Traay (Lippenbalsem), WeLoveThePlanet (Deodorant), LoveChock (chocoladereep), SportBay (Elastiek voor thuisfitness), Hymalaya Magnesium Spray (spray voor op de huid), Oolaboo (tandenpasta), Rosalphina (Shampoo uit de Alpen), Erica (Haargel, natuurlijke basis), Chi (Spirulina tabletten), Mudmasky (gezichtsmasker), Natural Heroes (Witch Hazel), Ghee (Golden Milk).

Onmogelijk om alles uit te testen

Omdat ik graag een goed en oprecht artikel wil schrijven, kan ik je nu alvast vertellen dat ik nog niet alles heb uitgeprobeerd. Sterker nog; er zullen een aantal producten blijven staan waar ze nu staan (sorry). Ik ga je dus alleen vertellen wat ik wél heb geprobeerd en hoe dat beviel. Daarna zal ik je nog vertellen waarom bepaalde producten dicht zullen blijven bij mij.

Mijn ‘Faves’ van de Jouwbox

Zoals ik al aangaf zijn er een aantal producten die niet aan mij besteed zijn, maar er zijn al wel een aantal producten die ik wel naar hartelust gebruik en ook alweer ga aanschaffen!

Om te beginnen de Mudmasky met zijn Facial Detox Purifying Recovery Mask. Een hele mond vol, maar absoluut enorm prettig voor m’n huid! Het fijnste vind ik nog wel dat het in een tube zit en je het dus weer goed kunt afsluiten. Ik ben zelf gezegend met een vrij klein hoofd, dus het gemiddelde masker wat per stuk verpakt wordt in een zakje; daar kan ik twee keer mee doen. Jammer genoeg kan je zulke zakjes dus niet opnieuw afsluiten, waardoor ik toch een hoop weggooi eigenlijk. Superzonde! Ik vind de Mudmasky erg fijn in gebruik en m’n huid reageert er ook enorm fijn op! Het scheelt gek genoeg voor mij al wel een flink aantal puistjes.

Door deze deodorant was ik echt aangenaam verrast! Niet zo charmant feitje; omdat ik zo’n beetje 24/7 met onze knul in de weer ben óf aan het werk ben zweet ik nogal veel. Net als héél veel andere mensen trouwens. Daarnaast ben ik tot de conclusie gekomen dat veel deodorants echt gewoon smerige vlekken achterlaten in kleding. Iets wat ik ook niet zo tof vind. Of ze irriteren je huid. Ik kan de substantie in dit blikje niet helemaal goed beschrijven, maar het is een heel erg fijn smeersel wat goed door de huid wordt opgenomen. Ik heb geen geïrriteerde oksels meer. En ook geen klotsende oksels, zelfs niet op m’n eerste werkdag. Absoluut een superfijn product dus!

De lippenbalsem van Bee Honest (Traay) met een subtiele appelsmaak & geur is ook erg prettig. Hydraterend en verzorgend, met échte honing, bijenwas en alleen maar natuurlijke producten. Ik gebruik hem niet dagelijks, omdat ik soms bang ben dat het net iets teveel overheerst. Maar vooral na een ontspannen bad vind ik het fijn om het even op te smeren; toch net dat beetje luxe verzorging.

Waar ik zelf íets minder blij van werd…

De Rosalpina shampoo was ik zelf iets minder over te spreken. Mijn haar werd er heel erg droog van, een soort ‘stro’ werd het. Misschien kwam dat ook door het omschakelen, haar heeft soms een ‘wentijd’ heb ik me laten vertellen. Waar ik echter niet tegen kon was de hoeveelheid jeuk die ik ervan kreeg op m’n hoofd en het feit dat ik het idee had dat ik de heel dag in de Intratuin had gelopen. Als je ‘Oh Denneboom’ had gezongen was m’n haar waarschijnlijk spontaan terug gaan zingen. Althans, zo voelde het. En zo rook het ook, naar mijn idee. Deze shampoo zal ik zelf dus niet zo snel een tweede keer aanschaffen. Voor mij was het echt een te heftig ‘effect’, alles bij elkaar genomen.

De LoveChock Extra Pure chocoladereep was iets waar ik enorm naar uitkeek. Ik ben echt verknocht aan chocola, maar het zou goed zijn om eens wat minder chocola te eten óf om wat gezondere chocola te proberen. Ik weet van mezelf dat ik echt teveel suikers naar binnen schuif gedurende de dag. Deze chocoladereep wordt gezoet met dadels en in hun ‘natuurlijke context’.

Het was de bedoeling om een hele gezellige selfie te maken met de LoveChock chocoladereep, maar het werd een hele ongezellige selfie. Wat blijkt; chocolade is van zichzelf dus absoluut níet zoet. Ja, haha, grappig, maar voor mij was dit dus echt geen succesnummer. Dit was toch een iets te heftige en intense smaak en absoluut niet aan mij besteed.

En de rest van de producten?

Omdat ik van mezelf inmiddels weet dat ik een typisch geval ben van ‘wat de boer niet kent…’ heb ik besloten om de producten die ik zelf níet aandurfde (de Golden Milk, de Chi Spirulina en de Super Natural Toothpaste bijvoorbeeld) mee te geven aan mijn schoonouders. Zij zijn veel meer bezig met het hele gezonde aspect dan ik ben en zijn ook veel meer gefocust op dit soort producten. Zodra zij deze producten hebben geprobeerd zal ik absoluut nog terugkoppelen hoe zij dit hebben ervaren (met iets meer kennis van zaken dan ik heb).

Dat maakt de producten van JouwBox overigens absoluut niet slecht! Voor mij was dit iets te ‘hardcore bio/vegan/raw’ maar ik vond het wel heel fijn om even terug naar de basics te gaan en even met m’n neus op de feiten te worden gedrukt dat ik als eerst gewoon écht teveel suiker en troep naar binnen schuif, en ten tweede méér natuurlijke producten moet gaan proberen. Zoals de deo; die had ik anders écht nooit geprobeerd of aangeschaft en dat blijkt voor mij gewoon een ‘wondermiddel’ te zijn!

Dat maakt me dus wel nog heel dankbaar dat ik de JouwBox mocht proberen. De JouwBox, met producten geselecteerd door Ralph Moorman is te koop voor 39 euro, wordt gratis verzonden en absoluut met liefde ingepakt.

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met JouwBox en bevat gesponsorde producten. Zoals je kunt zien heeft dat me er niet van weerhouden om mijn eerlijke en persoonlijke mening over de producten te geven, zoals je (in mijn optiek) altijd moet kunnen verwachten. Voor meer informatie omtrent advertenties en (gesponsorde) reviews verwijs ik door naar mijn disclaimer. Is er iets onduidelijk of onjuist? Schroom dan niet om een mailtje te sturen!


Laat je een reactie achter?

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening!

%d bloggers liken dit: