Maandoverzicht; dag November!

Ik plaats iedere maand een overzicht van de hoogte (en diepte)punten van de afgelopen maand. Wat heb ik voor spannends meegemaakt, waar ik nog niet over geblogd heb? Of juist niet zo spannend, maar wel het noemen waard? Zijn er nog leuke foto’s die nog niet op Instagram stonden van de afgelopen maand? Dan staan ze misschien wel hier 😉 

Bijkomen na een peuterverjaardag!

November begon goed; we hadden de verjaardag van onze knul overleefd! Hij is natuurlijk gigantisch verwend door alle vrienden en familie en vooral de eerste dagen van november stonden in het teken van ál dat nieuwe speelgoed uitproberen! Gelukkig was het zeker in het begin ook nog mooi weer, dus hebben we ook nog lekker veel buiten gewandeld en kon onze knul nog lekker veel buiten spelen! 23131886_550654265269807_4444800304773953247_n.jpg

Nijntje op de fiets

Ook gingen we naar Nijntje op de fiets, in het theater! Dit was de eerste theatervoorstelling waar onze knul naartoe is gegaan. Nu gaat hij op zich wel overal mee naar toe, ook het uit eten gaan is hij absoluut gewend (van de wat chiquere sushirestaurants tot aan de beren en pizza/pasta restaurants) maar het theater is toch weer iets anders. Maar, eerlijk is eerlijk, hij heeft zich prima vermaakt én keurig gedragen. Het was dan ook oprecht heel fijn om hem dat ook mee te laten maken, en hopelijk kunnen we nog veel vaker naar het theater!

Spanning en sensatie, de Sint is weer in het land!

Jaja, een beetje spannend is het ieder jaar wel weer; Sinterklaas! En de vraag welke pieten we dit keer weer erbij mogen hebben…. Ik probeer er altijd maar zo min mogelijk aandacht aan te besteden, aan het ‘politieke punt’ en vandaar dat ik er ook níet over heb geblogd. Ik heb er wel een mening over, maar hij is alweer bijna het land uit en daarmee verdwijnt ook de noodzaak om deze discussie te voeren lijkt het wel; zo rond september laait de discussie ongetwijfeld weer op. Maar dat is van latere zorg. Hoewel we Sinterklaas niet uitgebreid vieren (hij krijgt het hele jaar door al kado’s eigenlijk) zijn we uiteindelijk toch naar de intocht gaan kijken! Hij vond het vorig jaar maar eng, al die pieten en zo’n man met een rare baard en jurk aan (ik heb ook dus van vorig jaar een foto dat hij héél zielig huilt bij Zwarte Piet) maar dit keer vond hij het prima. Hij heeft een paar pieten een high-five gegeven, maar we hebben niet meer op Sinterklaas gewacht; toen viel meneer bijna in slaap en zijn we maar naar huis gegaan! Wat wel heel fijn was, was dat de sfeer zó gemoedelijk was en iedereen was lief en aardig voor elkaar! Daar werd ik echt even heel blij van!

IMG_9159

Schoentje zetten op het kinderdagverblijf!

Thuis doen we er dus niet zo gehypet over, maar, op zijn kinderdagverblijf was er een schoenzetavond! Het was enorm gezellig en heel leuk georganiseerd. Ik blijf het zo leuk en fijn vinden hoe de medewerkers zo vol overgave zichzelf inzetten om iedereen een leuke avond te bezorgen, en om te zien hoeveel lol ze met de kinderen hebben, dat is echt enorm fijn! De dag daarna mocht natuurlijk het schoentje opgehaald worden!
We hadden een grote winterpeen in de schoen gedaan voor het paard van Sinterklaas (dus ik gok dat er iemand lekkere hutspot kan maken van alle wortels die in de schoenen zijn gedaan) en toen we het schoentje ophaalden zat daar een zakje met allemaal lekkere pepernoten en schuimpjes in, jammie!

En wat gebeurde er Online zoal?

Allereerst heb ik via mijn Instagram kanaal een superleuke win-actie mogen zetten! Samen met Made by Demi’s mag ik een superleuke set weggeven! Klik op de link om direct naar de post te gaan. Zo zie je hoe je kans kunt maken, maar, nog belangrijker natuurlijk, wat er te winnen valt! Niet geheel onbelangrijk 😉

Daarnaast ben ik in november ook gevraagd om voor zwangerschapsloket te bloggen! Een keer in de week zal daar dus ook een blog online staan. Hierin ga ik vooral in op de babyperiode en zo langzaam naar de peuterfase toewerken. Ik vind het erg leuk dat ik voor hun mag bloggen en vind dat ook echt wel een overwinning, supercool!

Deze maand kreeg ik ook een superleuke pakketje; Fruitparels! Ik mocht deze reviewen van Bitches & Bubbels en dit is dan ook direct een van de meest gelezen artikelen! Erg leuk om te zien (en te lezen!) dat deze review goed ontvangen werd en dat men ook daadwerkelijk enthousiast werd door de review! Ik kan het nog steeds iedereen aanraden, ze zijn erg lekker en zeker met de naderende feestdagen!

Wat jullie ook massaal gelezen hebben; mijn blog over mijzelf; waar ik nou écht niet zonder kan en waar ik erachter kwam dat ik best wel materialistisch ben als ik er zo over na moest denken… Nieuwsgierige aagjes! Wat tegelijkertijd ook logisch is, iedereen wil graag een kijkje in elkaars leven hebben; zo ben ik ook! Wat me opviel was dat het anderen ook de ogen openden en dat ik gelukkig niet als enige erg op mijn (luxe)artikelen gesteld ben… 🙂

En nu… Nu gaan we de drukke decembermaand in! Met Sinterklaasavond, kerst, oud en nieuw… Genoeg materiaal om over te bloggen maar vooral ook om te genieten! Deze maand gaat er veel gebeuren, zowel online als offline… Het zal mij benieuwen, ik ben heel benieuwd wat deze maand brengt; ook voor jullie!Laat je een reactie achter?

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening!

%d bloggers liken dit: