So’Pure Sensoball; nieuw van Sophie de giraf!

De Sensoball van Sophie de Giraf!

Het is een behoorlijke trend; Sophie de Giraf, en de daarbij behorende kleine giraf! Sophie de Giraf staat erom bekend om fijn, ecologisch speelgoed te maken. Een prettig alternatief voor (minder duurzaam) plastic. Zéker voor de allerkleinsten is dit enorm fijn speelgoed, omdat het fijn vast te grijpen is; de sensoball is voor de allerkleinsten meer dan geschikt.

Ik was in de babyperiode me vooral aan het focussen op Woezel en Pip en auto’s, waardoor de ‘Sophie’ hype langs me heen is gegaan. Inmiddels vind ik dat best jammer, want die auto’s, daar kan hij de komende 10 jaar nog mee spelen; ik ben bang dat ik voor de Sophie hype net te laat ben… Maar het blijft wel leuk om over te schrijven natuurlijk!

Sensoball SoPure

So’Pure Collectie

SensoballOmdat ik best wat vragen kreeg om ook toch méér over de babyperiode en het babyspeelgoed te bloggen, ga ik dat dus meer afwisselen en maak ik dus een goede start met een nieuw product! Belangrijk wel is om te vermelden dat ik dit product dus niet zelf in m’n handen heb gehad nog; het is echt nog gloednieuw. De So’Pure collectie bestaat uit bijtringen, knuffels, rammelaars en speelblokken, maar nu ook uitgebreid met de Sensoball! Door de vrolijke kleuren en texturen worden de zintuigen van je kindje uitgedaagd en geprikkeld en op die manier wordt ook de motoriek al een beetje getraind. Ook is het geluidloos (geen overbodige luxe) en kan je kindje er naar hartelust in bijten. Erg fijn wel bij doorkomende tandjes!

 

 

 

 

Doordat de bal zacht en licht is, zal je kindje zich er ook niet zo snel mee bezeren en kan jij ook veilig met je kindje spelen. Met houten blokken of ander houten speelgoed kan dat nog wel eens een risico zijn. Denk je net leuk te spelen, krijg je ineens een houten trein in je gezicht. Note to self; hout komt níet zacht aan, ook niet bij kleine baby’s! Daarnaast is de sensoball gemaakt van 100% natuurrubber, zoals je van alle producten van Sophie de Giraf mag verwachten.

Meer dan prima babyspeelgoed

Kadoverpakking sensoballAls ik de hele babytijd weer over kon doen, had ik zonder morren het hele assortiment van Sophie gekocht. Niet alleen omdat het met het oog op het milieu en duurzaamheid verantwoord speelgoed is, maar ook omdat het hele zachte en rustige kleuren heeft. Het schreeuwerige kan later altijd nog. Het is geschikt voor jongens én meisjes en is daarmee dus helemaal neutraal. Naar maar waar; iets waar we vandaag de dag blijkbaar rekening mee moeten houden.

De So’Pure Senso’Ball heeft een adviesprijs van 18,99 en is verkrijgbaar bij onder andere de webwinkel van KleineGiraf.nl
Daarnaast zijn er in de So’Pure lijn nog een aantal leuke andere artikelen met een adviesprijs vanaf 13,99.

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van het verspreiden van een persbericht per mail. Aan mij de keuze om hier wel of niet iets mee te doen. Dit blogartikel bevat géén affiliatelinks, er is geen sprake van betaling voor publicatie en dus ook geen sponsoring. Dit blogartikel is puur informatief geschreven omdat ik stiekem zelf Sophie de Giraf zulk lief speelgoed vind, sorry! Voor meer informatie over gesponsorde producten of gesponsorde artikelen verwijs ik graag door naar mijn disclaimer.


Laat je een reactie achter?

3 thoughts on “So’Pure Sensoball; nieuw van Sophie de giraf!”

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening!

%d bloggers liken dit: