Super Stylish; Sieraden van Just-G

Als mama ben je persoonlijk verantwoordelijk voor je mini-me’s en hun uiterlijk. Want, laten we eerlijk zijn, niet alle vaders zijn even goed op de hoogte op het gebied van mode en trends. En dat geeft natuurlijk helemaal niets! Sterker nog, dat is een goed excuus om ongegeneerd (online) te shoppen. Onder de noemer ‘ja, maar dit had ik écht nodig’… Nu kennen we allemaal wel de bekende kledingwinkels, maar eigenlijk is een outfit pas echt af met mooie sieraden. Niet alleen bij je dochter (of zoon), maar ook voor jezelf!

‘Mama, zullen we hetzelfde omdoen?’

Ik heb geen dochter, maar ik heb wel een poosje in een sieradenwinkeltje gewerkt, met sieraden voor alle leeftijden; tieners, maar ook de oudere dames kwamen hier graag winkelen, of moeders met jonge kinderen; ze hadden dus een heel breed assortiment. Een veel gehoorde vraag was dan ook ‘Mama, zullen we hetzelfde kopen?’. Een dochter wil vaak hetzelfde omdoen en aandoen als haar moeder. Je bent immer haar rolmodel en grote voorbeeld. Daarna gaan ze zich ineens afzetten, maar tot die tijd kan je nog volop genieten van het feit dat ze zoveel nog op je wil lijken. Helaas kom je dan vaak tot de conclusie dat er voor de kleinere meiden twee opties zijn; de sieraden zijn of écht op hun leeftijd gericht (lees: lieveheersbeestjes, unicorns en glittervlinders) óf het is allemaal net te volwassen voor hun leeftijd (lees: allerlei chokers die eerder geschikt zijn voor meiden van een jaar of 17). Het is dan best lastig om iets te vinden wat bij zowel moeder als dochter past, en dat is best zonde.

Concept Store Just-G; voor iedereen!

Ik kwam met ConceptStore Just-G in contact en zij is heel handig op deze vraag ingesprongen; ze heeft een breed assortiment met sieraden in veel stijlen én maten. Dat betekent dat je dus eindelijk kunt matchen met je dochter, zonder dat je zelf met een unicornketting hoeft te lopen, of je dochter met een dure ketting waar allerlei steentjes in zitten die eigenlijk nét te groot zijn. Bij haar is ook écht voor ieders smaak wat te koop. Ikzelf houd niet van hele grote, opzichtige sieraden. Simpelweg omdat ik heel fijntjes en tenger gebouwd ben, en het al snel groot en lomp oogt. Tel daarbij op dat veel armbandjes voor mij vaak véél te wijd zijn, en dat zorgt ervoor dat ik eigenlijk niet zo snel een armbandje voor mezelf aanschaf. Even voor de beeldvorming; ik kan mijn duim en pink van mijn rechterhand, om mijn linkerpols sluiten zonder problemen; en ik heb echt geen lange vingers. Dat maakt dus het vinden van een fijn armbandje behoorlijk lastig, hoewel ik absoluut fan ben van armbandjes! Het kan net je outfit maken of breken en soms hóórt er bij een outfit ook gewoon een fijn, dun, armbandje.

DSC_0157

Ik kreeg een leuk pakketje binnen met een mooi en dun armbandje. Een heel simpel maar mooi (en kwalitatief goed) sieraad met ‘mama‘ erop. Ik ben niet iemand die met de naam van d’r kind en/of man om d’r nek gaat lopen of groot op een ring of iets in die richting, maar dit is precies goed. Het is klein, maar toch persoonlijk zonder dat het direct ‘ik ben moeder’ schreeuwt. Wat voor mij heel belangrijk is; is hij klein genoeg om niet af te glijden, en is hij stevig genoeg zodat m’n peuter hem niet direct sloopt als hij een keer m’n armband vastgrijpt. Gelukkig krijg je met dit armbandje waar voor je geld; zelfs voor mijn dunne polsjes zijn ze meer dan geschikt, en m’n peuter heeft al een paar keer gepoogd om hem af te krijgen bij me, maar zonder succes. Voor mij kon dat dus al niet meer fout; als m’n peuter het met z’n lompe gedrag niet af krijgt, weet ik in ieder geval zeker dat ik ook van het armbandje kan blijven genieten.

Voor mama, papa én voor ‘mini’.

Het leuke is dat ze matchende sieraden hebben voor de kleintjes. Zo heb je voor de mama’s de ‘Super Stylish Classic’ lijn, en voor de dochters de ‘Super Stylish Petite‘ lijn. Zo geef je je dochter het gevoel dat ze dezelfde mooie sieraden om heeft als jijzelf, maar dan wel geschikt voor haar leeftijd én daarnaast dus ook passend, zodat het allemaal er netjes in verhouding uitziet. Niemand houdt van een joekel van een ketting om een kleine, tengere hals.

Alle sieraden zijn van AG925 zilver, en hiermee heb je dus de garantie dat het geen goedkope namaaktroep is. Ik zelf ben daar bijvoorbeeld gevoelig op; als ik ‘goedkope’ oorbellen in heb, heb ik binnen 3 uur groene oorlellen. En dat geldt ook voor kettingen en armbanden; op het moment dat dat ‘nepkwaliteit’ is, slaat m’n huid groen uit na een aantal uur dragen. Als er iets níet charmant is, is het dat wel. Maar dat is hier niet het geval gelukkig!

Daarnaast is Just-G ook verkooppunt van het merk ‘Amen‘; een sieradenlijn voor mannen én vrouwen, gericht op liefde, geloof en tegelijkertijd ook gewoon mooi om te zien. Ze hebben een heel breed assortiment. Zo kun je hier hele sierlijke en fijne sieraden vinden, maar ook stoere wikkelarmbanden.

Voor iedere outfit een sieraad

Als je op de website rondneust, zie je dat er eigenlijk voor iedere look wel een sieraad te vinden is, en je kan het zo groot of klein maken als je zelf wilt. Zo houd ik het zelf graag klein en minimalistisch, maar je kunt de sieraden ook prachtig combineren als je graag méér om wil doen qua sieraden.

Zelf combineer ik het armbandje met m’n kettingen van Zinzi; ook deze zijn weer heel fijn en dun, waardoor het mooi op elkaar aansluit en daarmee ook bij iedere kleur gedragen kan worden.  DSC_0189

Samen met Just-G mag ik jullie een mooie korting aanbieden. Door in het bestelproces blogger2018 in te vullen als kortingscode, krijg je maar liefst 20 procent korting op je bestelling. Dat is best fijn shoppen! Op die manier kan je jezelf wat vaker trakteren op een mooi cadeau, toch? 😉

Wat heeft jouw voorkeur; maak je je outfit liever af met een ketting, armband of misschien toch liever met oorbellen? En heb jij al iets moois gezien?

 

Dit artikel is in samenwerking met Conceptstore Just-G. Uiteraard mag je van mij altijd een eerlijke review verwachten en ik heb dit product eerst grondig getest zodat ik een oprechte review kon schrijven; als het armbandje stuk was gegaan of anderzijds een mankement had gehad, had ik dit ook vermeld. Voor meer informatie verwijs ik graag door naar de disclaimer voor het beleid rondom reviews en advertenties.


Laat je een reactie achter?

1 thought on “Super Stylish; Sieraden van Just-G”

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening!

%d bloggers liken dit: